Nu op alle Kalkhoff e-bikes uit stock 10 tot 15% Korting .

1. FOTO’S & AFBEELDINGEN

De foto’s en afbeeldingen gebruikt op de website kunnen afwijken van het originele. De afbeeldingen en foto’s zijn dus niet bindend.

2. PRIJZEN

De prijzen op de website zijn richtprijzen. De prijzen zijn onder voorbehoud, uitputting voorraad en eventuele drukfouten. De prijzen zijn inclusief btw en exclusief recupel, bebat of andere taksen. De standaard recupel prijzen worden gehanteerd zoals deze zijn voorgeschreven op http://www.recupel.be 

3. BESTELLING & BETALING

Na ontvangst van uw bestelling wordt door ons een definitieve bestelbon opgemaakt. De betaling dient te gebeuren bij het aanvaarden van deze bestelbon. Een bestelling wordt door ons alleen aanvaard na ontvangst van het volledige bedrag. Wij aanvaarden geen cheques. Dit betekent dat wij een bestelling slechts aanvaarden als het totaalbedrag van de bestelling op onze rekening staat.

4. LEVERING & LEVERINGSKOSTEN

Wij bezorgen u de goederen per koerier. Hiervoor wordt een vast tarief aangerekend en boven €25 is de verzending gratis. Kosten voor spoedbestellingen zijn altijd ten laste van de klant.
Alle zendingen reizen op risico van de bestemmeling. Inrichting en aanpassing van de plaats(en) waar de apparatuur wordt opgesteld zijn ten laste van de klant, die aansprakelijk is voor alle schade aan de apparatuur , evenals voor bijkomende kosten opgelopen door ledshoponline.be, als gevolg van niet tijdige, onjuiste of gebrekkige uitvoering ervan. ledshoponline.be is niet aansprakelijk, indien en voor zover haar verbintenissen niet kunnen worden nagekomen ten gevolge van overmacht. Onder overmacht wordt verstaan elke vreemde oorzaak, alsmede elke omstandigheid, welke in redelijkheid niet voor haar risico behoort tekomen. Vertraging bij of wanprestatie door onze toeleveranciers, vervoersmoeilijkheden, werkstakingen, overheidsmaatregelen, vertragingen in de aanvoer, nalatigheden van leveranciers en/of fabrikanten van ledshoponline.be. Alsmede van hulppersonen, ziekte van personeel, gebreken in hulp- of transportmiddelen gelden uitdrukkelijk als overmacht. Uw bestelling zullen we met de nodige zorg uitvoeren. Indien de levering vertraging oploopt of niet uitvoerbaar blijkt, dan zullen wij u eveneens inlichten.

5. ANNULATIES, TERUGNAME VAN GOEDEREN, VERZAAKRECHT BIJ ONS 14 DAGEN BEDENKTERMIJN

Bij annulatie voor onbepaalde reden, gelieve dit te mailen naar ons.

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat u niet tevreden bent over één of meerdere ontvangen producten. Indien dit het geval is mag het product altijd terug, in de originele staat en verpakking.

dmb-ebikes.be hanteert immers een bedenktermijn van 14 dagen. Binnen dit termijn mag u het bestelde product bekijken, zoals u het ook in de winkel zou doen. Het product mag dus uit de verpakking worden gehaald om het te bekijken Wanneer het product niet meer compleet is of er zichtbaar gebruikt uitziet, kunnen we het helaas niet terugnemen. Bij twijfel hierover adviseren we altijd contact met ons op te nemen, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan

6. TERUGSTUREN

Terugzending procedure: het factuurnummer moet duidelijk genoteerd zijn op de terugzending verpakking. Terugzendingen zonder factuurnummer en een kopie van de originele factuur worden niet aanvaard. De goederen moeten worden teruggestuurd in hun originele niet-geopende verpakking, met alle kabels, voedingen en accessoires, binnen de 14 dagen na levering. Onvolledige producten worden niet aanvaard. Alle verzending- en behandelingskosten moeten vooraf door de klant worden betaald. Wij aanvaarden geen levering onder rembours

Gelieve uw pakket terug te sturen naar:

BVBA DEBREYNE MARC

Provinciebaan 50
B-8880 Ledegem
België

BTW: BE 0431.518.158

Onze Nieuwsbrief

Abonneer u om informatie over producten en korting te krijgen

Provinciebaan 50
8880 Ledegem
BE (+32) 495 50 29 80
[email protected] 
www.dmb-ebikes.be
BTW Nr: BE 0431.518.158

Openingstijden

Alle zaterdagen van 1 dec tot 31 maart enkel op afspraak.

dinsdag09:00–12:00, 14:00–17:30
woensdag09:00–12:00, 14:00–17:30
donderdag09:00–12:00, 14:00–17:30
vrijdag09:00–12:00, 14:00–17:30
zaterdag09:00–12:00
zondagGesloten

Informatie

© 2019 BVBA DEBREYNE MARC . All Rights Reserved.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen